Măsurile anti-covid vor fi înăsprite la Sankt Petersburg

Măsurile anti-covid vor fi înăsprite la Sankt Petersburg
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2021

Măsurile anti-covid vor fi înăsprite la Sankt Petersburg, unul dintre cele 11 orașe gazdă ale turneului de fotbal Euro-2020, în încercarea de a opri o revenire a creșeterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, au anunțat, luni, autoritățile din cel de-al doilea oraș ca mărime din Rusia, informează AFP.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

De joi, nu vor mai fi vândute alimente în fan-zone-urile Euro 2020, spațiile de catering și cele de joacă pentru copii vor fi închise în centrele comerciale, gradul de ocupare va fi redus în cinematografe și restaurantele vor trebui să fie închise între orele 02.00 și 06.00, au precizat autoritățile din Sankt Petersburg, într-un comunicat.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

"Persoanele care participă la evenimente publice, inclusiv în aer liber, vor trebui să poarte măști”, au adăugat acestea.

Mulți ruși refuză să poarte masca în mijloacele de transport sau în locurile publice. Numărul de infectări este în creștere în Rusia, care a înregistrat, duminică, 14.723 de cazuri noi de coronavirus, inclusiv 7.704 de cazuri la Moscova, de departe cel mai mare focar al epidemiei din țară, înaintea Sankt Petersburg, orașul-gazdă a șapte meciuri din cadrul Euro-2024, între care un sfert de finală, scrie News.ro.

În total, Rusia a înregistrat oficial peste cinci milioane de cazuri de coronavirus, din care 126.430 de decese. Țara este una dintre cele mai afectate de pandemie, dar campania de vaccinare lansată în decembrie se prelungește pe un fond de neîncredere generală în rândul populației.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Din decembrie, doar 18 milioane de ruși, reprezentând aproximativ 12 la sută din populație, au primit cel puțin o doză de vaccin covid, conform cifrelor oficiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
sankt petersburg