OFICIAL - Top. Cele mai bune hoteluri din Bulgaria

OFICIAL - Top. Cele mai bune hoteluri din Bulgaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2024

Clasamentul celor mai bune hoteluri din Bulgaria în 2023 a fost stabilit pe baza recenziilor oaspeților, a anunțat Hotel Forum, potrivit BTA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu doi ani, organizația a creat primul indice al Bulgariei care, prin algoritmi, pe baza recenziilor oaspeților de pe platformele online, stabilește nivelul serviciilor fiecărui hotel. Participă hotelurile care au cel puțin 20 de camere și trei, patru sau cinci stele, arată Agerpres

Liderii UE vor să folosească „opțiunea nucleară” pentru a-l pune la punct pe Viktor Orban CITEȘTE ȘI Liderii UE vor să folosească „opțiunea nucleară” pentru a-l pune la punct pe Viktor Orban

În 2023, cu sprijinul Ministerului Turismului, au fost colectate și analizate peste 500.000 de evaluări ale consumatorilor, iar peste 1.200 de hoteluri și-au obținut punctajul pentru hotel (HotScore).

Care sunt cele mai bune hoteluri din Bulgaria

Pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun hotel este Grand Hotel Millennium Sofia, urmat de Voya Beach Resort din St Vlas.

VIDEO Un avion rusesc, cu 65 de soldați ucraineni la bord care urmau să fie eliberați, s-a prăbușit CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion rusesc, cu 65 de soldați ucraineni la bord care urmau să fie eliberați, s-a prăbușit

Celelalte hoteluri din top zece sunt ESTE PARK și Jagerhof din Plovdiv, Casa di Fiore SPA & Medical din satul Kranevo, Wave Resort lângă Pomorie, Kashmir Wellness & SPA Hotel din Velingrad, Aqua Spa Hotel Zlatograd, Secrets Sunny Beach Resort and Spa în stațiunea Sunny Beach și Hot Springs Medical & Spa Hotel în satul Banya, lângă Razlog.

Pe lângă clasarea în funcție de satisfacția clienților, hotelurile participante au fost clasate și în funcție de tipul și categoria lor.

La categoria cinci stele, cel mai bun hotel de oraș este Grand Hotel Millennium Sofia, cel mai bun hotel SPA este Casa di Fiore SPA & Medical, cel mai bun hotel la mare este Voya Beach Resort, iar cel mai bun hotel de munte este Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.

Confruntat cu îmbătrânirea populației, guvernul grec majorează prima pentru naștere CITEȘTE ȘI Confruntat cu îmbătrânirea populației, guvernul grec majorează prima pentru naștere

La categoria patru stele, cel mai bun hotel de oraș este ESTE PARK, cel mai bun hotel SPA este Aqua Spa Hotel Zlatograd, cel mai bun hotel la mare este Continental în stațiunea Nisipurile de Aur, cel mai bun hotel de munte este Rila Hotel Borovets, iar cel mai bun hotel de agrement este Wine & SPA Hotel Chukara din Tryavna.

La categoria trei stele, cel mai bun hotel de oraș este Plovdiv City Centre, cel mai bun hotel SPA este SPA Complex Saint George din satul Baldevo, cel mai bun hotel la mare este Boutique Apart Hotel Versis din Sunny Beach, cel mai bun hotel de munte este Dafovska Hotel în Pamporovo, iar cel mai bun hotel de agrement este 103 Alpine în Panichishte.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
hoteluri