Un nou lanț de benzinării va fi lansat în România

Un nou lanț de benzinării va fi lansat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2024

Cel mai mare distribuitor independent de motorină din România, Oscar Downstream, va începe, până la finalul acestui an, să opereze și pe piața de retail, cu propriile stații, nu numai cu francize.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Anul acesta vom completa reteaua existenta b2b OSCAR Drive si retail francizele RO, cu noile statii proprii OSCAR. Vom intra pe piata de retail cu statii proprii. Primele statii proprii OSCAR vor fi operationale pana la finalul anului", a declarat, pentru Profit.ro, CEO-ul Oscar Downstream, Nicolae Banica.

La acest moment, rețeaua de benzinării pentru segmentul business-to-business (b2b) numără 30 de stații sub brandul OSCAR Drive, amplasate de-a lungul principalelor drumuri comerciale, și peste 80 de benzinării în franciză sub brandul RO concept OSCAR.

În acest an, compania își va consolida lanțul logistic integrat cu o nouă investiție greenfield în capacitatea sa de stocare și își va crește flota, la peste 100 de autocisterne.

Compania este controlată de omul de afaceri Alin Niculae, care, cum a anunțat Profit.ro, este implicat puternic și în afaceri imobiliare.

OSCAR Downstream are în portofoliu peste 5.000 de clienți din industrii cheie precum transporturile, construcțiile, industria sau agricultura. Compania are una dintre cele mai mari capacități de stocare a combustibilului din țară, de 70.000 de metri cubi, și o flotă proprie de transport de peste 80 de autocisterne, arată energynomics.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat o suprafață mare de teren de la fiica lui Fathi Taher, lângă Școala Americană. Pot construi sute de apartamente și magazine CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat o suprafață mare de teren de la fiica lui Fathi Taher, lângă Școala Americană. Pot construi sute de apartamente și magazine

Alin Niculae și-a grupat firmele pe care le gestionează într-un holding denumit Alfa Group și l-a adus la conducerea sa pe avocatul Mihai Măcelaru, cu o experiență considerabilă pe piațele de fuziuni și achiziții și imobiliare.

În cadrul acestui grup, Francisca Grigorescu și Angelo Niculae, copiii lui Alin Niculae, ocupă pozițiile de investment associate. Divizia imobiliară a grupului, denumită Akcent Development, a anunțat investiții de 300 de milioane de euro în piața rezidențială pentru următorii ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
alin niculae
oscar downstream
benzinării