Orban transmite mesajele Rusiei: Oricine crede că NATO ne va proteja se înșală

Orban transmite mesajele Rusiei: Oricine crede că NATO ne va proteja se înșală

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

Viktor Orban, premierul Ungariei, considerat "calul troian al Rusiei în NATO și UE", a declarat într-un interviu pentru postul național de radio că ”Oricine crede că NATO ne va proteja se înșală”, cu referire la războiul declanșat de Rusia în Ucraina, transmit publicațiile Telex și HVG.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

El a spus că a spus că NATO va apăra Ungaria doar „dacă noi suntem gata să ne apărăm”.

Orban a criticat și Uniunea Europeană pentru gestionarea crizei refugiaților de război, fără să explice însă care ar fi erorile UE, arată G4Media.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

„Sancțiunile au un preț pentru că sunt o armă cu două tăișuri și noi vom plăti acest preț în scurt timp”, a spus Orban, adăugând că guvernul ungar lucrează în vederea diminuării pagubelor directe cauzate de măsurile adoptate împotriva Rusiei.

Orban s-a remarcat în ultimele săptămâni prin încercarea de a stopa sancțiunile UE la adresa Rusiei. În cele din urmă, Ungaria a cedat și a votat pentru sancțiunile istorice impuse de Bruxelles economiei europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina