Putin: Rușii pro-occidentali sunt trădători naționali din a cincea coloană, care nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen

Putin: Rușii pro-occidentali sunt trădători naționali din a cincea coloană, care nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Președintele rus, Vladimir Putin, i-a numit pe rușii pro-occidentali ”trădători naționali” din a ”cincea coloană”, care ”nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen”, în cadrul unui discurs televizat, conform CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii naționali, pe cei care câștigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Și când spun «trăiesc acolo», nu mă refer în sensul geografic al cuvântului, ci la mentalitatea lor, la conștiința lor sclavă”, a spus Putin, scrie News.ro.

COMPROMISUL discutat de Rusia cu Ucraina CITEȘTE ȘI COMPROMISUL discutat de Rusia cu Ucraina

Acești oameni ”nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen”, a adăugat el.

Termenul ”a cincea coloană” se referă de obicei la simpatizanții inamicului și are originea în perioada Războiului Civil Spaniol.

Liderul rus, ale cărui forțe s-au blocat în Ucraina și a cărui țară se confruntă cu un dezastru economic din cauza sancțiunilor occidentale, a învinuit adesea influențele occidentale pentru ceea ce el consideră că îi afectează țara.

De exemplu, el a redus în mod sistematic drepturile LGBTQ în Rusia. De asemenea, Putin a impus loialitate din partea presei ruse și, la începutul acestei luni a semnat un proiect de lege de cenzură, care împiedică organizațiile internaționale de știri să relateze cu exactitate știrile în interiorul sau în afara Rusiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia