Republica Moldova interzice accesul cetățenilor străini care vin cu avionul din țările cu coronavirus

Republica Moldova interzice accesul cetățenilor străini care vin cu avionul din țările cu coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2020

Republica Moldova le-a interzis intrarea tuturor cetățenilor străini care vin cu avionul din orice țară afectată de coronavirus, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Interdicția a intrat în vigoare marți, la trei zile după ce în Republica Moldova a fost raportat primul caz de infectare cu coronavirus, scrie Agerpres.

Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l CITEȘTE ȘI Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l

Anunțul a fost făcut luni seară de premierul Ion Chicu, care a spus că Republica Moldova nu poate interzice complet zborurile, dar că numai cetățenilor moldoveni li se va permite să se îmbarce în avioanele care pleacă spre Republica Moldova din țările unde a fost depistat noul virus.

Nu este clar deocamdată cum va fi implementată interdicția, în contextul în care în peste 100 de țări și teritorii a fost raportat noul coronavirus, COVID-19, comentează Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
republica moldova
coronavirus