Restricții de circulație pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Restricții de circulație pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2021

Autoritățile din Ungaria au anunțat restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Rusaliilor catolice. Restricțiile intră în vigoare sâmbnătă, la ora 23.00, și sunt valabile până luni la aceeași oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Autoritățile de frontieră din Ungaria ne-au adus la cunoștință faptul că începând de sâmbătă, 22.05.2021, ora 23.00 (ora României) până luni, 24.05.2021 ora 23.00 (ora României), circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricționată pe teritoriul Ungariei. Restricțiile intra în vigoare ca urmare a faptului, că în perioada următoare se celebrează Sărbătoarea ,,Pogorârea Sfântului Duh” - Rusaliile”, a transmis Poliția de Frontieră.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

În perioada menționată, șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricții de circulație pe drumurile publice din Ungaria, scrie News.ro.

În acest sens, Inspectoratele Teritoriale ale Poliției de Frontieră Oradea și Sighetu Marmației vor ține legătura permanent cu autoritățile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricțiilor.

”Precizăm faptul că în intervalul orar respectiv, traficul de călători și autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfășura în condiții normale, iar Poliția de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competență pentru derularea unui trafic fluent si asigurarea unui control operativ și eficient”, a mai transmis instituția.

FOTO Snap lansează prima pereche de ochelari pentru realitatea augmentată CITEȘTE ȘI FOTO Snap lansează prima pereche de ochelari pentru realitatea augmentată

Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de automarfare și participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, funcție de capacitatea permisă, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Pnctele de frontieră existente la granița cu Ungaria pe unde automarfarele pot tranzita:

• pe aza jud. Satu Mare: P.T.F. Petea;

• pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta, P.T.F. Borș, P.T.F. Borș II;

• pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac, P.T.F. Nadlac II, P.T.F. Turnu, P.T.F. Vărșand;

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
restrictii de circulatie