Rosneft răscumpără acțiuni în valoare de 2 miliarde dolari

Rosneft răscumpără acțiuni în valoare de 2 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2018

Grupul petrolier rus Rosneft a avizat un program de răscumpărare de acțiuni în valoare de 2 miliarde de dolari, până pe 31 decembrie 2018, pentru a-și spori atractivitatea față de investitori, a anunțat Financial Times (FT).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Răscumpărarea celor 340 de milioane de acțiuni face parte din strategia până în 2020, ce prevede sporirea profitabilității, reducerea datoriei și a cheltuielilor de capital și majorarea prețului acțiunilor la bursă, care este sub nivelul rivalelor sale, arată Agerpres.

Luni, compania rusă de stat a informat că va numi "un agent independent" pentru a realiza răscumpărarea de acțiuni.

FOTO HyperloopTT a semnat primul contract pentru construcția unui sistem hyperloop în China. Compania are acorduri și cu Ucraina, Franța, Slovacia CITEȘTE ȘI FOTO HyperloopTT a semnat primul contract pentru construcția unui sistem hyperloop în China. Compania are acorduri și cu Ucraina, Franța, Slovacia

La Bursa de la Moscova, acțiunile Rosneft, cel mai mare producător listat de țiței din lume în funcție de producție, au urcat luni dimineață cu 2,7%.

viewscnt
Afla mai multe despre
rosneft
actiuni