Rusia a găsit înlocuitor pentru brandurile occidentale: mărci de îmbrăcăminte din Turcia

Rusia a găsit înlocuitor pentru brandurile occidentale: mărci de îmbrăcăminte din Turcia
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2022

Mai multe mărci turcești de îmbrăcăminte și bunuri de uz casnic intenționează să intre pe piața rusă, negociind deja cu mai multe lanțuri de centre comerciale în vederea deschiderii de magazine, relatează TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile negociază cu centrele comerciale pentru a deschide magazine ale brandurilor turcești adL, Mudo, LTB, Twist și Ipekyol în Rusia, potrivit cotidianului Izvestia, care a dezvăluit în premieră informația, citând mai multe surse din domeniu.

Acesta amintește că operatorii din Rusia sunt interesați de cooperarea cu noi companii după ce numeroase branduri internaționale de renume și-au suspendat activitățile sau retras cu totul din țară.

Brandurile turcești vor lansa colecția toamnă-iarnă în Rusia

Dmitri Moskalenko, președintele Consiliului Centrelor Comerciale din Rusia, a confirmat pentru Izvestia că negocierile între operatorii ruși și companiile turcești sunt într-adevăr în curs, adăugând că fiecare dintre acestea intenționează să deschidă peste 100 de puncte de vânzare în Moscova și în alte regiuni ale țării, scrie Hotnews.ro.

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Renault face lumină în privința viitorului mărcii Dacia și al Uzinei de la Mioveni CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Renault face lumină în privința viitorului mărcii Dacia și al Uzinei de la Mioveni

Omur Surenkok, proprietarul unui centru comercial important din capitala rusă, a precizat la rândul său pentru Izvestia că magazinele adL, un brand care a fost prezent și în trecut pe piața rusă, vor fi primele care se vor deschide.

Primul magazin s-ar putea deschide în toamnă la Moscova, mărcile turcești urmând să înceapă vânzările în Rusia cu articole din colecția de toamnă-iarnă.

Nike, Puma și Adidas se numără printre companiile occidentale care au anunțat suspendarea activităților din Rusia din cauza invadării Ucrainei.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
turcia
haine