Rusia a suspendat legăturile aeriene cu Turcia

Rusia a suspendat legăturile aeriene cu Turcia
scris 13 apr 2021

Rusia a anunțat suspendarea legăturilor sale aeriene cu Turcia timp de o lună și jumătate, explicând aceasta decizie prin deteriorarea situației epidemiologice din această țară, potrivit AFP și Reuters.

Zborurile cu Turcia, dar și cu Tanzania vor fi suspendate "în perioada 15 aprilie - 1 iunie", a declarat într-o conferință de presă difuzată de televiziunile ruse vicepremierul responsabil cu sănătatea, Tatiana Golikova, scrie Agerpres.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Ea spus că situația epidemiologică acolo "continuă să se deterioreze din primele decade ale lunii martie", adăugând că 80% dintre rușii testați pozitiv pentru coronavirus la revenirea dintr-o țară străină de la începutul pandemiei vizitaseră Turcia.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat pentru RIA Novosti că această decizie nu are nicio legătură cu întâlnirea de sâmbătă dintre președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu omologul său ucrainean ucrainean Volodimir Zelenski, în cursul căreia liderul de la Ankara a reiterat opoziția Turciei față de anexarea Crimeii de către Rusia.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Turcia este o destinație turistică de prim-plan pentru ruși, care cu miile se duc acolo în fiecare an.

Moscova a reluat legăturile aeriene cu Turcia și Tanzania în iulie 2020, la patru luni după suspendarea lor și închiderea frontierelor ruse din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

De la începutul pandemiei, frontierele Rusiei rămân în mare parte închise, dar au fost redeschise treptat pentru cetățenii din aproximativ 20 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
turcia