Rusia: Cel puțin trei morți în incendiul de pe podul Kerci

Rusia: Cel puțin trei morți în incendiul de pe podul Kerci
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2022

Cel puțin trei persoane au murit în explozia de pe podul Kerci sâmbătă dimineață, potrivit Comitetului de Investigații al Rusiei, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Conform informațiilor preliminare, trei persoane au murit în urma incidentului. Aceștia sunt, probabil, pasagerii unei mașini care se afla lângă camionul care a explodat”, precizează Comitetul rus de Investigații într-un comunicat postat pe contul de Telegram, scrie News.ro.

”În prezent, trupurile a două victime au fost deja scoase din apă – un bărbat și o femeie, identitățile lor sunt în curs de stabilire”, mai menționează comunicatul

Comitetul anunțase anterior că un camion de pe pod a explodat.

”Anchetatorii Comitetului de Investigații din Rusia au stabilit și datele camionului și ale proprietarului acestuia. Acesta este un locuitoir al Ținutului Krasnodar, acțiuni de investigație au fost lansate la domiciliul său. Ruta de circulație a vehiculului și documentația relevantă sunt studiate în prezent”, potrivit comunicatului citat.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
kerci
pod kerci
pod crimeea