Rusia decide să nu-și reia activitatea la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

Rusia decide să nu-și reia activitatea la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2019

Rusia a decis să nu-și reia participarea la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) în acest an, potrivit unei rezoluții adoptate joi de către Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus), informează EFE și RIA Novosti.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

'La ora actuală, nu există schimbări semnificative în poziția Adunării. În această situație, Duma de Stat nu vede niciun motiv pentru care delegația rusă să se întoarcă la APCE, iar Rusia să-și reia plata contribuției la bugetul Consiliului Europei', se menționează în text, potrivit Agerpres.

Parlamentul bulgar a aprobat începerea negocierilor cu SUA pentru achiziționarea a opt avioane militare F-16 CITEȘTE ȘI Parlamentul bulgar a aprobat începerea negocierilor cu SUA pentru achiziționarea a opt avioane militare F-16

În 2014, după anexarea Peninsulei Crimeea (ucrainene) de către Rusia, APCE a privat delegația rusă de dreptul său de vot, o decizie pe care a validat-o în anul următor, ceea ce a determinat Moscova să-și retragă delegația din cadrul acestui for.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
apce