Rusia reduce ponderea monedei americane în Fondul suveran de investiții

Rusia reduce ponderea monedei americane în Fondul suveran de investiții
scris 13 nov 2019

Rusia va reduce ponderea dolarului în Fondul său suveran de investiții și ia în considerare alte valute, inclusiv yuanul chinezesc, a afirmat miercuri Vladimir Kolychev, adjunctul ministrului rus de Finanțe, transmite Reuters.

Ministerul de Finanțe intenționează să schimbe anul viitor structura valutară a Fondului suveran de investiții, a declarat Vladimir Kolychev, citat de RIA Novosti.

Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrică Tesla din Europa CITEȘTE ȘI Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrică Tesla din Europa

Și oficialii Băncii Centrale a Rusiei au anunțat recent că instituția a schimbat în ultimul an structura rezervelor de stat, în conformitate cu riscurile cu care consideră că se confruntă țara. Din acest motiv, Banca Centrală a redus substanțial ponderea dolarilor SUA în rezervele rusești, a explicat recent adjunctul guvernatorului Băncii Centrale a Rusiei, Ksenia Yudaeva, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rusia
dolari