Sancțiunile împotriva Rusiei s-ar putea extinde

Sancțiunile împotriva Rusiei s-ar putea extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2022

Consilierul adjunct pentru Securitate Națională al SUA, Daleep Singh, a declarat că SUA ar putea extinde în continuare sancțiunile economice împotriva Rusiei, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Într-un interviu pentru 60 Minutes de la CBS, Singh a spus că Rusia "se confruntă deja cu un abis economic” și este "pe calea rapidă către stilul de trai sovietic din anii 1980”, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

În ciuda problemelor economice cauzate de sancțiuni deja adoptate, Singh a spus că acestea ar putea fi în continuare extinse și aplicate altor ținte, inclusiv mai multor bănci și "sectoare de care nu le-am atins".

"Este vorba în principal despre petrol și gaze, dar există și alte sectoare”, a spus el. "Nu vreau să le precizez, dar cred că Putin ar ști care sunt acestea”, a adăugat el.

Singh a remarcat că previziunile sugerează că economia Rusiei va avea jumătate din dimensiunea dinainte de invazia Ucrainei.

"Nu ne mândrim cu suferința poporului rus. Acesta este războiul lui Putin. Acestea sunt sancțiunile lui Putin. Și acestea sunt greutățile lui Putin pe care le pune asupra poporului rus", a precuzat Singh.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
sanctiuni