Șapte companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE

Șapte companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE
scris 9 dec 2019

Comisia Europeană a dat luni publicității o listă revizuită a companiilor aeriene care nu îndeplinesc standardele internaționale de siguranță și, în consecință, sunt supuse unor interdicții de a opera în Uniunea Europeană, informează un comunicat al executivului comunitar.

Printre companiile aflate pe această listă se numără: Valan ICC SRL, Aim Air SRL, Air Stork SRL, Megaviation SRL, Pecotox - Air SRL, Terra Avia SRL și Fly Pro SRL, care sunt înregistrate în Republica Moldova, scrie Agerpres.

SONDAJ Peste 85% din elevii de gimnaziu și liceu pun bani deoparte CITEȘTE ȘI SONDAJ Peste 85% din elevii de gimnaziu și liceu pun bani deoparte

Toate companiile aeriene din Republica Moldova, cu excepția Air Moldova, Fly One și Aerotranscargo, au fost incluse pe această listă din cauza lipsei de supervizare din partea Autorității pentru Aviație Civilă din Republica Moldova, informează Executivul comunitar.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
companii aeriene
republica moldova