Turcia a acordat o autorizație de urgență pentru vaccinul rusesc Sputnik V

Turcia a acordat o autorizație de urgență pentru vaccinul rusesc Sputnik V
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2021

Autoritatea pentru medicamente și dispozitive medicale din Turcia a anunțat că a acordat o autorizație de urgență pentru utilizarea vaccinului rusesc anti-COVID19 Sputnik V, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca, a declarat în această săptămână că Turcia a comandat 50 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V, scrie Agerpres.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Anunțul survine în timp ce Turcia și-a încetinit campania de vaccinare anti-COVID19 din cauza insuficienței vaccinurilor disponibile. Una dintre măsurile luate este administrarea rapelului pentru vaccinul Pfizer-BioNTech la 6-8 săptămâni după prima doză, față de patru săptămâni cât se hotărâse inițial.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Până în prezent numai 8,7 milioane de persoane din populația de circa 83 de milioane a Turciei au primit ambele doze de vaccin anti-COVID19, majoritatea fiind imunizate cu vaccinul chinezesc Coronavac.

viewscnt
Afla mai multe despre
sputnik v
turcia