Turiștii vor putea veni în Grecia de la 1 iulie

Turiștii vor putea veni în Grecia de la 1 iulie
scris 7 mai 2020

Grecia va primi turiști de la 1 iulie, a anunțat, miercuri, în Parlamentul de la Atena, secretarul de stat Giorgos Gerapetritis, transmite DPA.

"Vom deschide turismul de la 1 iulie. Detaliile privind demararea sezonului, inclusiv sprijinul financiar pentru industria turismului, vor fi anunțate până în 15 mai", a declarat oficialul elen, potrivit Agerpres.

EXCLUSIV Senatorul Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată, are un vot intern în PSD pentru preluarea șefiei ASF. Care sunt raporturile de forțe în Parlament și la ce să ne așteptăm CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Senatorul Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată, are un vot intern în PSD pentru preluarea șefiei ASF. Care sunt raporturile de forțe în Parlament și la ce să ne așteptăm

Turismul și industriile conexe generează aproximativ 30% din Produsul Intern Brut al Greciei și au ajutat această țară să rămână pe linia de plutire în timpul crizelor financiare care au durat aproximativ un deceniu. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
grecia
turism