Un cântec rap pro-Putin, cele mai multe dislike-uri pe segmentul rusesc al YouTube

Un cântec rap pro-Putin, cele mai multe dislike-uri pe segmentul rusesc al YouTube
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2019

Un cântec rap pro-Putin, interpretat de Timati și Guf, a stabilit recordul în Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Peste 1,4 milioane de utilizatori dintre cei 3,1 milioane care au vizionat clipul „Moscow” pe platformă au apăsat butonul „dislike” în trei zile de la lansare, iar acesta a fost scos de pe YouTube pe 10 septembrie, potrivit Reuters.

Cântecul laudă orașul Moscova și regimul de la Kremlin, batjocorește protestele anti-guvernamentale și subliniază absența paradelor gay, scrie News.ro.

El a fost lansat pe 7 septembrie, de Ziua Moscovei, cu o zi înainte de alegerile generale din Rusia.

Turismul la Cernobâl a înregistrat un nou record anul acesta CITEȘTE ȘI Turismul la Cernobâl a înregistrat un nou record anul acesta

Cei doi rapperi au fost acuzați în social media că au fost plătiți de Guvern să înregistreze cântecul, afirmație negată de ambii.

În replică, ei au scos videoclipul de pe YouTube. Timati, susținător al președintelui Vladimir Putin, a scris pe Instagram că nu vrut să jignească pe nimeni și că videoclipul va fi șters pentru a nu relungi „acest val de negativitate”.

Timati, care a publicat în diverse rânduri fotografii în care apare alături de liderul rus, a lansat în 2015 o piesă care conține versul „președintele Putin este cel mai bun prieten al meu”.

Într-o înregistrare video separată, Guf s-a scuzat și a spus că nici nu a știut că urmau să aibă loc alegeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
cantec rap