Ungaria primește 203,5 milioane euro de la UE pentru construcția unei secțiuni din drumul expres M8

Ungaria primește 203,5 milioane euro de la UE pentru construcția unei secțiuni din drumul expres M8
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2019

Fondul de Coeziune a anunțat marți că va investi 218,5 milioane de euro în două proiecte din Ungaria, 203,5 milioane euro pentru a finanța construcția unei secțiuni din drumul expres M8, care va asigura o conexiune mai bună între Ungaria și orașul Graz din Austria, și 15 milioane euro pentru a moderniza sistemul de colectare a apelor reziduale din Budapesta și orașul Budaors, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Aceste două proiecte arată în mod clar valoarea adăugată adusă de UE în Ungaria. Grație investițiilor majore în infrastructura de drumuri și apă, UE lucrează în mod activ la susținerea dezvoltării regionale și a creșterii în țară, îmbunătățind viața de zi cu zi a cetățenilor", a declarat comisarul european pentru Politica Regională, Corina Crețu, scrie Agerpres.

România pierde investiția Volkswagen de 1,4 miliarde de euro. Compania a ales Serbia - presa locală CITEȘTE ȘI România pierde investiția Volkswagen de 1,4 miliarde de euro. Compania a ales Serbia - presa locală

Drumul expres M8 este un proiect care va lega regiunea Vas din Ungaria de landul Burgenland din Austria. Acest drumul expres, care ar urma să fie finalizată în 2021, va contribui la extinderea rețelei trans-europene de transport.

viewscnt
Afla mai multe despre
m8
ungaria