VIDEO 40.000 de oameni au ieșit pe stradă la Viena împotriva vaccinării obligatorii

VIDEO 40.000 de oameni au ieșit pe stradă la Viena împotriva vaccinării obligatorii
scris 9 ian 2022

Circa 40.000 de oameni au protestat sâmbătă la Viena, capitala Austriei, împotriva măsurilor guvernamentale de combatere a pandemiei de coronavirus, inclusiv obligativitatea vaccinării pentru populație, transmite dpa.

Potrivit poliției, demonstrația a fost în mare parte pașnică. Totuși, forțele de ordine au oprit marșul pentru o scurtă perioadă de timp, după ce câțiva demonstranți au încercat să forțeze cordonul poliției, unii dintre ei fiind arestați, arată Agerpres.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Peste 1.000 de agenți au fost desfășurați la protest.

Vaccinarea urmează să devină obligatorie în Austria începând de luna viitoare, amintește dpa, care adaugă că în ultimele săptămâni în această țară au avut loc mai multe proteste de amploare împotriva acestei măsuri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
vaccin