VIDEO 40.000 de oameni au ieșit pe stradă la Viena împotriva vaccinării obligatorii

VIDEO 40.000 de oameni au ieșit pe stradă la Viena împotriva vaccinării obligatorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2022

Circa 40.000 de oameni au protestat sâmbătă la Viena, capitala Austriei, împotriva măsurilor guvernamentale de combatere a pandemiei de coronavirus, inclusiv obligativitatea vaccinării pentru populație, transmite dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit poliției, demonstrația a fost în mare parte pașnică. Totuși, forțele de ordine au oprit marșul pentru o scurtă perioadă de timp, după ce câțiva demonstranți au încercat să forțeze cordonul poliției, unii dintre ei fiind arestați, arată Agerpres.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Peste 1.000 de agenți au fost desfășurați la protest.

Vaccinarea urmează să devină obligatorie în Austria începând de luna viitoare, amintește dpa, care adaugă că în ultimele săptămâni în această țară au avut loc mai multe proteste de amploare împotriva acestei măsuri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
vaccin