VIDEO Cutremur Turcia: O conductă de gaze a explodat, provocând 2 incendii puternice

VIDEO Cutremur Turcia: O conductă de gaze a explodat, provocând 2 incendii puternice
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2023

O conductă de gaze a explodat în satul Topbogazy, districtul Kirihansky, provincia Hatay din sudul Turciei. Incendii, rezultate ale cutremurului extrem de puternic din sud-estul Turciei, au izbucnit în două locuri, a informat agenția de presă Iha.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Agenția turcă Iha a postat un videoclip care arată un incendiu major în două locații aflate la aproximativ 3 km distanță.

Și publicația rusă Kommersant a postat pe Telegram un clip care arată cât de puternică a fost cel puțin una dintre explozii.

Rușii au confiscat cărți ucrainene din bibliotecile și școlile din estul ocupat al regiunii Luhansk și le-au ars în centrale termice CITEȘTE ȘI Rușii au confiscat cărți ucrainene din bibliotecile și școlile din estul ocupat al regiunii Luhansk și le-au ars în centrale termice

Provincia turcă Hatay este situată la aproximativ 149 km de Kahramanmaras (regiunea Gaziantep), unde un cutremur cu magnitudinea 7,4 s-a produs la ora 4:17.

Regiunea sudică Gaziantep este unul dintre principalele centre industriale și de producție ale Turciei și se învecinează cu Siria. În zonă se află, de asemenea, numeroși refugiați.

viewscnt
Afla mai multe despre
cutremur
turcia
explozie
gazoduct