VIDEO Imagini rare: Un tanc Leopard 2 ucrainean, în luptă directă cu două tancuri rusești

VIDEO Imagini rare: Un tanc Leopard 2 ucrainean, în luptă directă cu două tancuri rusești
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2023

O înregistrare video cu imagini foarte rare a început să circule sâmbătă pe rețelele sociale. Filmarea realizată din dronă ar fi fost făcută la începutul contraofensivei ucrainene și ar arăta confruntarea dintre un tanc Leopard 2 al ucrainenilor și două tancuri rusești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Din descrierea imaginilor care circulă pe rețelele sociale se spune că bătălia dintre tancuri ar fi avut loc la circa 1,5 km distanță, dar e imposibil de determinat acest lucru doar din imaginile prezentate, arată Hotnews.

VIDEO CIA încearcă să recruteze oficiali ruși cu un videoclip despre adevăr CITEȘTE ȘI VIDEO CIA încearcă să recruteze oficiali ruși cu un videoclip despre adevăr

De altfel imaginile video nu sunt extrem de clare și prezintă și o serie de cadre diferite, lipite între ele fără să fie clar timpul scurs între momentele surprinse.

Informațiile care acompaniază înregistrarea video spun că tancul ucrainean Leopard 2 ar fi angajat în luptă de la o distanță de 1,5km două tancuri rusești T-80BVM. După ce unul din tancurile rusești este lovit și avariat, cele două blindate se retrag.

Bulgaria începe să se echipeze. „Nimeni să nu îndrăznească să se apropie de orașele noastre de la Marea Neagră!” CITEȘTE ȘI Bulgaria începe să se echipeze. „Nimeni să nu îndrăznească să se apropie de orașele noastre de la Marea Neagră!”

Pe imagini se vede cum tancul Leopard 2 trage, iar pe alt cadru se vede cum unul dintre tancurile rusești este lovit

Unii comentatori însă au ținut să precizeze că explozia pare prea puternică să fie în urma unei lovituri de tanc, ci pare mai degrabă să fie fie o mină antitanc, fie o lovitură puternică de artilerie. Alții au contracarat și au spus că lovitura a fost una de tanc pentru că se vede, după urmele exploziei, direcția din care a venit aceasta.

VIDEO poate fi văzut AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
tanc