VIDEO Incendiu de proporții în apropiere de stațiunea grecească Nea Makri

VIDEO Incendiu de proporții în apropiere de stațiunea grecească Nea Makri
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi în apropierea stațiunii Nea Makri, la nord de Atena, conducând la o ''mobilizare importantă'' a pompierilor pentru a proteja locuințele din zonă, înainte ca flăcările să-și schimbe direcția către zonele forestiere, a informat agenția elenă ANA, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Incendiul a izbucnit la ora 02:17 (23:17 GMT miercuri) în apropierea stațiunii balneare Nea Makri, în regiunea Attica, care a fost deja afectată de șapte incendii în zece zile. Nea Makri este situată lângă Mati, unde un grav incendiu de vegetație s-a soldat cu 100 de morți anul trecut, scrie Agerpres.

SONDAJ Prima zi de școală dă bătăi de cap angajaților care au copii. Doar trei din zece angajatori le acordă liber fără nicio problemă CITEȘTE ȘI SONDAJ Prima zi de școală dă bătăi de cap angajaților care au copii. Doar trei din zece angajatori le acordă liber fără nicio problemă

Circa 138 pompieri, cu ajutorul a 44 de vehicule, 5 elicoptere și 4 bombardiere cu apă, au fost mobilizați pentru a stinge acest incendiu, care s-a propagat inițial în apropierea locuințelor, fără a le atinge, înainte de a-și schimba direcția către zonele forestiere învecinate.

Autoritățile suspectează o mână criminală, în condițiile în care un al doilea incendiu a izbucnit câteva minute mai târziu la Agia Marina, la mică distanță de primul.

viewscnt
Afla mai multe despre
nea makri
incendiu