VIDEO Kievul, atacat cu rachete. Forțele rusești se află la aproximativ 30 de km de capitala Ucrainei

VIDEO Kievul, atacat cu rachete. Forțele rusești se află la aproximativ 30 de km de capitala Ucrainei
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2022

Kievul a fost atacat vineri dimineață cu rachete de croazieră sau balistice, susține un consilier al Guvernului ucrainean, iar în centrul orașului au fost auzite două explozii, conform CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Forțele rusești se află la aproximativ 30 de km de Kiev, conform unor oficiali ai administrației Biden, scrie News.ro

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

”Atacul cu rachete de croazieră sau balistice asupra Kievului  a continuat”,  a transmis vineri dimineață, jurnaliștilor, printr-un mesaj text, Anton Gerashenko, consilier al ministrului ucrainean al Afacerilor Interne.

O echipă CNN din teren a anunțat că a auzit vineri dimineață două explozii puternice în centrul Kievului și o a treia la o oarecare distanță.

Forțele mecanizate rusești care au intrat în Ucraina prin Belarus se află la aproximativ 30 de kilometri de Kiev, au declarat oficiali ai administrației Biden, conform CNN.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

Alte forțe, care au intrat în Ucraina din Rusia, sunt ceva mai departe, însă ambele se îndreaptă spre Kiev, cu obiectivul de a încercui orașul și posibil să îndepărteze Guvernul ucrainean.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
razboi