VIDEO Noi incendii în Grecia/ Poliția ridică suspecți. A găsit în păduri rezervoare de gaz, chibrituri și chiar o lupă

VIDEO Noi incendii în Grecia/ Poliția ridică suspecți. A găsit în păduri rezervoare de gaz, chibrituri și chiar o lupă
scris 15 aug 2021

Noi incendii au izbucnit în Vechiul Corint și centrul insulei Evia și focul continuă să provoace daune în Vechea Olimpia, în timp ce pompierii se luptă să țină sub control flăcările, scrie Greek Reporter.

VIDEO Ministrul austriac al sănătății, mesaj transmis în limba română: „Vaccinați-vă!” CITEȘTE ȘI VIDEO Ministrul austriac al sănătății, mesaj transmis în limba română: „Vaccinați-vă!”

Flăcările afectează o un teren forestier din zona Fanaria. 24 de pompieri cu 11 vehicule sunt la sol, iar pe cale aeriană acționează 5 avioane și 2 elicoptere de pompieri.

Georgia crede că a găsit soluția contra coronavirus - oprește transportul CITEȘTE ȘI Georgia crede că a găsit soluția contra coronavirus - oprește transportul

Autoritățile grecești au ridicat mai mulți suspecți de incendiere pentru a fi anchetați. Mai mult, au fost găsite dovezi că unele dintre focuri au fost puse intenționat, arată Hotnews.

Probe precum rezervoare de gaz, canistre de combustibil, chibrituri și brichete și – incredibil – chiar și o lupă, au fost găsite în cadrul anchetei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
incendii