VIDEO Polonia: Mii de camioane, blocate la granița cu Ucraina

VIDEO Polonia: Mii de camioane, blocate la granița cu Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 nov 2023

Aproximativ 3.000 de camioane, cele mai multe ucrainene, sunt blocate pe partea poloneză a frontierei de din cauza unui protest al camionagiilor polonezi care durează de peste zece zile, au declarat autoritățile ucrainene, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Camionagiii polonezi au blocat la începutul acestei luni drumurile către trei puncte de trecere a frontierei cu Ucraina pentru a protesta împotriva a ceea ce ei consideră a fi inacțiunea guvernului lor în legătură cu pierderile de oportunități de afaceri în favoarea concurenților străini, arată Hotnews.

FOTO Rusia scoate de la naftalină un avion din epoca sovietică CITEȘTE ȘI FOTO Rusia scoate de la naftalină un avion din epoca sovietică

Oficialii ucraineni au declarat săptămâna trecută că Kievul și Varșovia au eșuat din nou să ajungă la un acord pentru a opri protestul.

„De peste 10 zile, șoferii ucraineni sunt blocați la granița cu Polonia. Mii de oameni sunt forțați să trăiască în condiții dificile, cu alimente, apă și combustibil limitate", a afirmat vicepremierul ucrainean Oleksandr Kubrakov.

Finlanda se ține de cuvânt - Începe să închidă puncte de frontieră cu Rusia. VIDEO O nouă cortină de fier: A dezvăluit traseul gardului care o va separa de Rusia CITEȘTE ȘI Finlanda se ține de cuvânt - Începe să închidă puncte de frontieră cu Rusia. VIDEO O nouă cortină de fier: A dezvăluit traseul gardului care o va separa de Rusia

El a spus că tirurile sunt blocate pe o distanță de peste 30 de kilometri spre punctul de trecere Yahodyn, peste 10 kilometri spre Rava-Ruska și peste 16 kilometri spre punctul de trecere Krakivets.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
ucraina