VIDEO Un procuror turc a solicitat o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru un curier care a scuipat pe o pizza

VIDEO Un procuror turc a solicitat o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru un curier care a scuipat pe o pizza
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2020

Un procuror turc a solicitat joi până la 18 ani de închisoare pentru un fost curier, acuzat că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskișehir din centrul Turciei, scrie Agerpres.

FOTO Trump își doboară recordul de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă CITEȘTE ȘI FOTO Trump își doboară recordul de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă

Potrivit agenției de știri DHA, fostul curier, concediat ulterior, este acuzat că a deschis cutia cu pizza și că a scuipat pe aceasta înainte de a suna la ușa clientului.

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

Joi, în timpul celei de-a cincea audieri în cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani și jumătate și 18 ani de închisoare pentru două capete de acuzare: ''punerea în pericol a vieții sau a sănătăți unei persoane prin alterarea alimentelor'' și ''degradarea unui bun''.

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza
turcia