VIDEO Ungaria: Avion prăbușit în timpul unui show aviatic

VIDEO Ungaria: Avion prăbușit în timpul unui show aviatic
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2023

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timpul unui show aviatic în Ungaria, cauzând doi morți și patru răniți, au anunțat autoritățile ungare, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Potrivit informațiilor preliminare, în afară de pilot, se afla și un pasager în aparat (...). Ambii și-au pierdut viața", a precizat poliția ungară într-un comunicat.

VIDEO CNAIR pregătește o expertiză a viaductului de la Aciliu, de pe autostrada A 1, unde au apărut fisuri CITEȘTE ȘI VIDEO CNAIR pregătește o expertiză a viaductului de la Aciliu, de pe autostrada A 1, unde au apărut fisuri

Drama s-a produs în regiunea Szekesfehervar, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta. Patru persoane au fost rănite la sol, dintre care trei - o femeie, un bărbat și o fetiță - au arsuri grave, iar un adolescent - arsuri ușoare, au precizat echipele de salvare, scrie Agerpres.

Potrivit unei înregistrări video postate online de o media locală, avionul - model al armatei americane T-28 Trojan din 1951, potrivit presei ungare - a făcut un plonjeu și a explodat la sol.

"Avionul de mici dimensiuni a căzut lângă o mașină parcată care a luat foc", a adăugat poliția într-un comunicat.

"Accidentul a avut loc în imediata apropiere a show-ului aviatic", care a atras mii de persoane, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a serviciului național de ambulanțe al Ungariei.

viewscnt
Afla mai multe despre
show aviatic
avion prabusit