VIDEO Vitali Klitschko face pregătire militară cu rezerviștii ucraineni, în contextul tensiunilor dintre Rusia și Ucraina

VIDEO Vitali Klitschko face pregătire militară cu rezerviștii ucraineni, în contextul tensiunilor dintre Rusia și Ucraina
scris 2 ian 2022

Fostul campion mondial la categoria grea Vitali Klitschko, primarul orașului Kiev, l-a criticat pe președintele rus Vladimir Putin, spunând că acesta este “o cangrenă” pentru Europa. Klitschko a început să facă pregătire militară împreună cu rezerviști ucraineni, în contextul tensiunilor dintre Rusia și Ucraina, relatează New York Post.

Klitschko, în vârstă de 50 de ani, primar al Kievului din 2014, a declarat pentru Daily Telegraph că o pregătire militară este esențială pentru oficialii de nivel înalt și mediu din Ucraina, arată news.ro.

“Mulți dintre noi am făcut armata și trebuie să ne amintim ce am învățat atunci. Cred că o astfel de pregătire este esențială pentru oficialii de nivel înalt și mediu ai unei țări care este în război de aproape opt ani”, a afirmat fostul sportiv.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Potrivit presei, cei 100.000 de rezerviști au Ucrainei sunt împărțiți în 25 de unități care au ca sarcini protejarea locurilor cheie și menținerea ordinii pe vreme de război.

Rusia a început să trimită forțe armate și echipamente militare la frontiera sa din vest cu Ucraina, în aprilie anul trecut. Vineri, președintele american Joe Biden a spus că l-a avertizat pe Putin că orice atac ar atrage sancțiuni dure.

viewscnt
Afla mai multe despre
klitschko
rusia
ucraina