Viktor Orban, reales președinte al Fidesz, promite că Ungaria nu va părăsi Uniunea Europeană

Viktor Orban, reales președinte al Fidesz, promite că Ungaria nu va părăsi Uniunea Europeană
scris 15 nov 2021

Premierul ungar Viktor Orban a fost reales președinte al Fidesz, în cadrul celui de-al 29-lea congres al partidului, care a avut loc la Budapesta, informează MTI.

Prim-ministrul a fost ales președintele partidului cu 1061 de voturi, scrie News.ro.

Uber începe să majoreze tarifele pentru a-i atrage pe șoferi. Criză înainte de Crăciun. „Avem nevoie de mai mulți dintre voi, așa că spuneți-le prietenilor!” CITEȘTE ȘI Uber începe să majoreze tarifele pentru a-i atrage pe șoferi. Criză înainte de Crăciun. „Avem nevoie de mai mulți dintre voi, așa că spuneți-le prietenilor!”

La congresul Fidesz, Viktor Orban a spus, potrivit Reuters, că Ungaria nu va părăsi Uniunea Europeană, dar va rezizta tentativelor Bruxelles-ului de a-i eroda suveranitatea. “După birocrația comunistă nu vrem noi rodine, de această dată de la Bruxelles. Nu vom renunța la dreptul de a ne apăra frontierele, de a-i opri pe migranți... insistăm asupra faptului că în Ungaria căsătoria este între un bărbat și o femeie, că tatăl este un bărbat și mama este o femeie”, a afirmat Orban.

Congresul i-a reales ca vicepreședinți pe Gábor Kubatov (1050 de voturi), Szilárd Németh (1025 de voturi) și Lajos Kósa (1021), iar în locul lui Katalin Novák – care pleacă din funcție în urma ocupării unui post de ministru – a fost ales deputatul PE Kinga Gál (1040 de voturi).

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
fidesz