Zara confirmă - redeschide magazinele din Ucraina

Zara confirmă - redeschide magazinele din Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2024

Grupul spaniol Inditex, proprietarul magazinelor Zara, confirmă că intenționează să redeschidă gradual magazinele din Ucraina, de la 1 aprilie, în urma îmbunătățirii condițiilor pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume vrea să redeschidă inițial 20 de magazine în Ucraina, trei din ele sub marca Zara, și să reia vânzările online.

Putin i-a îndemnat pe ruși să se lase de băutură: „Apucați-vă de ski!” CITEȘTE ȘI Putin i-a îndemnat pe ruși să se lase de băutură: „Apucați-vă de ski!”

„Prioritatea grupului continuă să fie siguranța angajaților și a clienților săi”, a indicat Inditex într-un comunicat, confirmând un raport publicat anterior de Financial Times (FT).

În martie 2022, după invazia Moscovei, Inditex și-a închis magazinele din Rusia și Ucraina. Ulterior, compania și-a vândut magazinele din Rusia grupului Daher cu sediul în Emiratele Arabe Unite (EAU).

Inditex avea 72 de unități deschise în Ucraina și 558 în Rusia în 2019.

În Ucraina, Inditex vrea să redeschidă 50 de magazine în următoarele luni. Unul dintre rivalii Inditex, grupul suedez H&M a început în noiembrie 2023 redeschiderea magazinelor din Ucraina iar acum are șapte unități deschise în Kiev și Liov.

viewscnt
Afla mai multe despre
zara
ucraina
inditex