Povestea Caiarossa a început în 1998. De atunci, crama și producerea vinurilor îmbină principiile agriculturii organice cu cele geo-dinamice, vinurile fiind depozitate în pivnițe a căror construcție respectă regulile Feng Shui.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Recomandarea de astăzi, Caiarossa 2016, este un supertoscan realizat din Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Sangiovese, Syrah și Alicante. Roșu-purpuriu închis, notele olfactive ale vinului amintesc de mure, prune, cireșe negre, mentă și condimente. Pe palat, vinul se dezvăluie bine structurat, cu o aciditate revigorantă și taninuri fini, arome de cireșe negre, mure, condimente, toast și lemn dulce.
Vă recomandăm degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din porc, vită sau brânzeturi.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro