Cu o istorie care datează încă din 1860, Casa Paul Bara a devenit faimoasa în anii ’50, iar după aproape 20 de ani a început să își exporte vinurile și în America. Astăzi, compania este condusă de fiica cea mare a lui Paul Bara, ceea ce nu a schimbat nimic din calitatea sau stilul casei.
Recomandarea noastră, Champagne Paul Bara Brut Réserve Grand Cru, este un vin realizat din struguri Pinot Noir (80%) și Chardonnay (20%). Galben strălucitor, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe cărnoase, corcodușe, condimente, miere, bergamotă și coajă de portocală. Pe palat, regăsim arome proaspete și fructate, în special de piersici galbene, completate apoi de tonurile subtile de piper.
Degustați acest vin la 8-10 grade Celsius, ca aperitiv sau alături de scoici, creveți sau preparate din pește.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro















