Vinul de azi: Fernlands Sauvignon Blanc 2019

Vinul de azi: Fernlands Sauvignon Blanc 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 iul 2020

Regiunea viticola Marlborough este una binecunoscută în Nouă Zeelandă, ca de altfel în întreaga lume, pentru vinurile excepționale pe care le oferă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Fernlands Sauvignon Blanc 2019, este un astfel de exemplu, un vin realizat 100% din soiul de struguri Sauvignon Blanc. Păstrând caracteristicile soiului, dar și ale vinurile „de Marlborough”, vinul se dezvăluie vioi, proaspăt, cu note olfactive de citrice și frunze de lămâie și lime. Palatul este proaspăt, predominând aromele de citrice, coajă de citrice, îmbinate cu tente de ierburi provensale, toate încadrate de o aciditate bine echilibrată.

Savurează acest vin la 7-10 grade Celsius, alături de fructe de mare proaspete, salate de vară și brânzeturi de oaie și capră. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin