Vinul de azi: Marques de Caceres Rioja Reserva 2015 - 92 puncte James Suckling

Vinul de azi: Marques de Caceres Rioja Reserva 2015 - 92 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 iun 2021

Enrique Forner a fondat Margues de Caceres în 1970. Datorită experienței sale în domeniul viticol în special în Franța, a revoluționat și lumea vinurilor din Rioja Alta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pasiunea pentru vinurile de cea mai bună calitate este continuată și astăzi, la cea de-a V-a generație, prin Cristina Forner. Recomandarea noastră, Marques de Caceres Rioja Reserva 2015, este un vin realizat din soiurile de struguri Tempranillo (85%), Garnacha Tinta (10%) și Graciano (5%). Dens, roșu rubiniu, vinul este unul rafinat, cu un buchet complex, cu note olfactive de cireșe și vanilie. Echilbrat și catifelat pe palat, vinul scoate în evidență taninuri plăcuți și proaspeți.

Se recomandă degustarea vinului la 17 grade Celsius alături de brânzeturi, preparate din carne de pasăre, vânat sau vită.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin