Xu Jiayin, proprietarul dezvoltatorului imobiliar China Evergrande Group, a devenit cel mai bogat om din China

Xu Jiayin, proprietarul dezvoltatorului imobiliar China Evergrande Group, a devenit cel mai bogat om din China
scris 12 oct 2017

Wang Jianlin, proprietarul conglomeratului Wanda, a pierdut titlul de cel mai bogat om din China în favoarea lui Xu Jiayin, proprietarul dezvoltatorului imobiliar China Evergrande Group, potrivit clasamentului publicat joi de publicația Hurun Report.

Xu Jiayin este cel mai bogat om din China, cu o avere de 43 de miliarde de dolari, o creștere de aproximativ 30 de miliarde de dolari comparativ cu ediția de anul trecut, după ce acțiunile dezvoltatorului imobiliar Evergrande Group au crescut cu peste 450% în acest an, scrie Agerpres.

Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, își reia creșterea puternică și ajunge la 1,82%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani. Marți, BNR efectuase o nouă operațiune repo CITEȘTE ȘI Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, își reia creșterea puternică și ajunge la 1,82%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani. Marți, BNR efectuase o nouă operațiune repo

Pe poziția secundă în ediția din acest an a clasamentului celor mai bogați oameni din China se situează Pony Ma Huateng, fondatorul gigantului din domeniul internetului Tencent, operatorul popularului serviciu de mesagerie WeChat, cu o avere de 37 miliarde de dolari, în creștere cu 52% comparativ cu precedenta ediție.

Urmează în ordine, Jack Ma, fondatorul grupului de comerț electronic Alibaba, cu o avere de 30 de miliarde de dolari și Yang Huiyan, cel mai mare acționar al dezvoltatorului imobiliar Country Garden, a cărui avere s-a triplat până la 24 miliarde de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wang jianlin
xu jiayin