Înțelegere în premieră: OMV cumpără țevi de la grupul rus ChelPipe pentru a construi o conductă de gaz în România

Înțelegere în premieră: OMV cumpără țevi de la grupul rus ChelPipe pentru a construi o conductă de gaz în România
scris 12 oct 2017

Grupul rus ChelPipe va furniza în premieră companiei austriece OMV, principal acționar al OMV Petrom, aproximativ 2500 de tone de țevi cu diametru mare care urmează a fi utilizate pentru înlocuirea unei conducte de gaz OMV existentă și pentru a construi una nouă în România.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

ChelPipe livrează conducte și pentru proiectul gazoductului Nord Stream 2, la care OMV este acționar.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Contractul cu OMV este unul special, care se caracterizează printr-o rapiditate deosebită a execuției.

Grecia așteaptă oferte angajante pentru preluarea DESFA. Transgaz, scoasă din cursă luna trecută CITEȘTE ȘI Grecia așteaptă oferte angajante pentru preluarea DESFA. Transgaz, scoasă din cursă luna trecută

Astfel, deși acesta a fost semnat de-abia în septembrie, primele conducte produse de ChelPipe vor fi livrate deja în cursul acestei luni, octombrie 2017.Comanda OMV include 850 tone de țevi de conducte cu diametru de 508 mm și grosime de 14,2 mm și 1620 tone de țevi cu grosimea de 11 mm.

Țevile sunt fabricate la Uzina din Celeabinsk, filială ChelPipe. Pentru a asigura livrarea promptă a comenzii, compania rusă a dezvoltat un sistem logistic multimodal care implică transportul feroviar, maritim și rutier.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
omv
petrom
chelpipe
gazoduct