Yload.ro atrage 220.000 de euro și țintește să devină cel mai mare marketplace pentru transport din Europa de Est

Yload.ro atrage 220.000 de euro și țintește să devină cel mai mare marketplace pentru transport din Europa de Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2021

Yload.ro, startup care a creat un marketplace de transporturi în Europa de Est, a obținut 220.000 de euro din cei 250.000 euro targetați pe platforma de investiții online SeedBlink. Suma va fi folosită integral pentru dezvoltarea produsului și a afacerii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fondatorii platformei, lansată în versiune beta în luna aprilie a acestui an, cedează 9.09% din capital, la o evaluare pre-money a companiei de 2 milioane de euro. Ticketul minim de investiție pornește de la 2.500 de euro.

De asemenea, Yload are opțiunea de extindere a finanțării vizate până la 400.000 de euro.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Yload, o platformă bazată pe inteligență artificială, a fost fondată de Alexandru Huzău, cu 13 ani de experiență în IT și marketing online.

În următorul an, Yload vizează o finanțare serie A care să susțină compania pentru extindere în Europa de Est.

În primele trei luni de la lansare, Yload a atras circa 10.000 de transportatori pe platforma, care operează un număr de aproximativ de aproximativ 45.000 de vehicule.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

“Planul nostru este ca în următorii doi ani să devenim cel mai mare marketplace pentru transport din Europa de Est. Mai exact, targetăm să avem în platformă peste 50.000 de transportatori cu o flotă de aproximativ 400.000 de camioane și dube din România, Ucraina, Bulgaria, Belarus și Republica Moldova”, spune Alexandru Huzău. 

Yload.ro atrage 220.000 de euro și țintește să devină cel mai mare marketplace pentru transport din Europa de Est

viewscnt
Afla mai multe despre
yload
seedblink