Youni își extinde prezența în Kazahstan și Uzbekistan. Urmează Polonia și Ungaria

Youni își extinde prezența în Kazahstan și Uzbekistan. Urmează Polonia și Ungaria

Ștefan Țăpescu, COO și co-fondator Youni

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2023

Youni, startup edtech care dezvoltă platforma cu același nume pentru elevii care vor să studieze la universități din străinătate, și-a extins prezența în Asia Centrală prin două noi birouri, în Kazahstan și Uzbekistan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Soluțiile pentru finanțarea afacerilor locale într-un context macroeconomic și social complex, tipurile de finanțări care pot susține dezvoltarea mediului antreprenorial local, oportunitățile antreprenoriale vor fi prezentate la Conferința EU FUNDS Profit.ro FirstBank și Visa - Finanțăm digitalizarea României - Ediția a II-a.

Conferința, programată pentru 30 mai, va fi organizată, și cu sprijinul Visa, la Brașov, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Totodată, compania are un plan de expansiune până la finalul acestui an în Europa Centrală și de Est. Următoarele două piețe vizate sunt Polonia și Ungaria.

VIDEO&FOTO eBay intră în România cu o platformă pentru IMM CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO eBay intră în România cu o platformă pentru IMM

Compania are o echipă formată din 24 de consultanți în educație, dezvoltatori specialiști în marketing și experți în dezvoltarea de business la nível internațional.

Extinderea în cele două state din Asia Centrală a presupus investiții în valoare de 80.000 euro, majoritatea fondurilor fiind alocate către operațional, HR și marketing.

"Am ales să ne extindem operațiunile în cele două state foste sovietice pentru că am observat un număr semnificativ de elevi și studenți cu aspirații internaționale, dar care se confruntă cu bariere informative și de proces.  În același timp, există și un interes sporit din aceste țări pentru studiul în România.

Pentru a deschide aceste piețe, căutăm să angajăm vorbitori de limbă rusă care locuiesc în România și care să ne ajute să oferim serviciile noastre într-un mod eficient și cultural relevant. Totodată suntem în căutarea unor profesori specializați în examenele standard internaționale (SAT, IELTS, TOEFL, AP, IB, A-Levels)", spune Ștefan Țăpescu, COO și co-fondator Youni.

Revenire semnificativă a pieței hoteliere din București. Rata de ocupare a hotelurilor, printre cele mai ridicate din Europa Centrală și de Est, la doar 5% sub anul premergător pandemiei CITEȘTE ȘI Revenire semnificativă a pieței hoteliere din București. Rata de ocupare a hotelurilor, printre cele mai ridicate din Europa Centrală și de Est, la doar 5% sub anul premergător pandemiei

Youni este o companie 100% românească, fondată în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae.

Din 2020, compania a primit investiții în valoare de , 2 milioane euro, principalul investitor fiind Early Game Venture (EGV), la care s-au alăturat Simple Capital, ca și angel investors cu experiență în tech.

Fondatorul companiei, Andrei Nicolae, își propune ca, prin intermediul Youni, în următorii 5 ani să ajute 1 milion de elevi să ajungă la universitatea potrivită.

viewscnt
Afla mai multe despre
youni
edtech