HBO Max va include podcast-uri exclusive

HBO Max va include podcast-uri exclusive
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2021

Serviciul de streaming al Warner Bros., HBO Max, nu va mai fi unul specializat exclusiv pe video, ci va oferi abonaților acces și la podcast-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

HBO Max a anunțat că va oferi podcast-uri originale și exclusive alături de conținutul video disponibil în cadrul platformei, devenind unul din primele mari servicii de streaming video care adaugă o componentă audio zonei de filme și seriale.

Primul podcast disponibil pe HBO Max va fi unul din universul Batman și se va numit Batman: The Audio Adventures. Acesta nu va fi livrat altor platforme de podcast-uri, ci va fi disponibil doar în cadrul HBO Max.

FOTO Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: \ CITEȘTE ȘI FOTO Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: "Dumnezeule, câtă nerușinare!!!"

Cei de la HBO Max spune că vor mai exista pe viitor astfel de mutări și că mai multe titluri video originale vor fi însoțite de podcast-uri exclusive, care nu vor putea fi găsite pe alte platforme în afară de HBO Max.

Podcast-urile nu vor avea reclame și vor fi disponibile abonaților fără ca aceștia să plătească în plus.

După Batman: The Audio Adventures, vor fi lansate și alte podcast-uri pe HBO Max, compania oferind drept exemplu We Stay Looking și Welcome to The OC, Bitches.

Cei de la Warner Bros. vor trebui să actualizeze aplicația HBO Max, pentru a acomoda podcast-urile, care, în prezent, nu au o secțiune dedicată.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo max
streaming
podcast