Netflix aduce secțiunea de clipuri amuzante pe televizoare

Netflix aduce secțiunea de clipuri amuzante pe televizoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 feb 2022

Propria clonă de TikTok a Netflix, disponibilă până acum pe smartphone-uri, va fi adăugată și în cadrul aplicațiilor pentru televizoarele smart.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Fast Laughs, secțiunea de clipuri amuzante decupate din filmele disponibile pe Netflix, care folosește formatul video făcut popular de TikTok, va fi, în curând disponibil și pe televizoare.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Până acum, această secțiune era disponibilă doar pe telefoane, fiind un format gândit de la început pentru ecranele verticale.

Însă, pentru că are rolul de a contribui la descoperirea conținutului și creșterea timpului petrecut de utilizatori în cadrul platformei, Netflix aduce această secțiune și pe televizoare.

Fast Laughs va ocupa unul din rândurile orizontale pe care Netflix afișează conținutul, probabil la câteva rânduri sub titlul promovat în primul ecran.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

Deocamdată, noua secțiune a început să fie implementată în țările vorbitoare de limbă engleză. Aceasta nu va fi, însă, disponibilă, și în cadrul profilului pentru copii.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
clipuri amuzante
televizoare