Spotify începe să difuzeze conținut audio live

Spotify începe să difuzeze conținut audio live
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 apr 2022

Aplicația de live audio Greenroom a fost redenumită Spotify Live, iar o parte din conținutul acesteia va fi disponibil în aplicația Spotify.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Alături de obsesia cu podcast-urile, conținutul audio transmis în direct pare să se numere printre focusurile principale ale Spotify, care caută de mai mulți ani să se extindă pe zona audio dincolo de muzică.

De acum înainte, în paginile podcast-urilor sau cele dedicate artiștilor, Spotify va afișa un indicator special când aceștia realizează o transmisiune live, pe care utilizatorii îl vor putea folosi pentru a asculta sesiunea respectivă.

Netflix testează o nouă opțiune de evaluare a conținutului CITEȘTE ȘI Netflix testează o nouă opțiune de evaluare a conținutului

Spre deosebire de aplicația dedicată Spotify Live, în aplicația Spotify vor fi disponibile doar un număr limitat de programe originale, așa cum le numește compania suedeză. Utilizatorilor care doresc să asculte mai multe programe live li se recomandă instalarea aplicației Spotify Live.

Spotify a cumpărat în 2021 Locker Room, considerat atunci un rival pentru Clubhouse. Locker Room a fost, apoi, redenumit și lansat ca Greenroom. Greenroom devine acum Spotify Live și este disponibil atât ca aplicație dedicată, cât și în cadrul aplicației Spotify.

Unele funcții, precum cea de chat în timpul emisiunilor live, vor fi disponibile doar în aplicația Spotify Live, nu și în aplicația principală.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
audio
live
podcast