Trei jocuri GTA vor fi disponibile pe Netflix de săptămâna aceasta

Trei jocuri GTA vor fi disponibile pe Netflix de săptămâna aceasta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 dec 2023

Netflix a confirmat preluarea trilogiei Grand Theft Auto și a anunțat data de la care aceasta va fi disponibilă abonaților săi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

După zvonurile pe acest subiect care au început să apară încă din octombrie, Netflix a confirmat că secțiunea sa de jocuri va include Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition.

Trilogia Grand Theft Auto va fi disponibilă pe Netflix din 14 decembrie și va aduce cele mai importante jocuri disponibile până acum pe Netflix.

LISTA În decembrie, Netflix recomandă producții românești CITEȘTE ȘI LISTA În decembrie, Netflix recomandă producții românești

Aceasta include cele mai recente jocuri ale seriei - GTA III, GTA: Vice City și GTA: San Andreas. Abonații serviciului le vor putea descărca din App Store, respectiv Play Store.

În ciuda informațiilor deloc încurajatoare despre numărul de oameni care joacă titlurile oferite de Netflix, compania a continuat să investească în jocuri.

Peste 80 de jocuri a strâns până acum Netflix, printre care se numără titluri exclusiv precum Kentucky Route Zero, Before Your Eyes, Oxenfree, Immortality, Spiritfarer, și Dead Cells.

Pentru anul viitor compania a anunțat deja Katana Zero, Death’s Door și Hades.

viewscnt
Afla mai multe despre
jocuri
gta
netflix