Uber lansează Beacon, un dispozitiv care ajută la identificarea mașinilor comandate

Uber lansează Beacon, un dispozitiv care ajută la identificarea mașinilor comandate
scris 16 dec 2016

Într-un număr limitat de orașe, mașinile Uber vor fi dotate cu un dispozitiv luminos, folosit pentru identificarea mai ușoară de către utilizatori.

Spre deosebire de taxiuri, care sunt ușor de identificat după culoare și înscris, mașinile Uber, care sunt de toate tipurile, mărcile și culorile, nu sunt la fel de ușor de descoperit de către utilizatorii care le-au comandat.

De aceea, Uber începe să folosească un dispozitiv wireless luminos care este montat pe parbriz tocmai pentru a ușura sarcina utilizatorului de identificare a mașinii. Acesta se numește Beacon și este, la bază, un LED multicolor de forma logo-ului Uber.

Nokia prezintă două telefoane pentru piața europeană CITEȘTE ȘI Nokia prezintă două telefoane pentru piața europeană

Dispozitivul, folosit pentru început în orașele Miami, Denver și Nashville din Statele Unite și Newcastle din Marea Britanie, permite afișarea oricărei culori și lasă această decizie la alegerea utilizatorului. Acesta va selecta culoarea dorită pentru Beacon din aplicație, iar informația va fi transmisă wireless dispozitivului care o va afișa automat.

Device-ul are o propria sa baterie care, conform Uber, ar trebui să poată fi folosită mai multe seri la rând fără a fi necesară o reîncărcare.

Compania nu a anunțat un plan detaliat de implementare a noului dispozitiv pentru celelalte orașe în care activează, dar a spus că acest lucru se va întâmpla treptat, pe parcursul anului viitor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uber