20 de arbitri din România ar fi jucat la pariuri

20 de arbitri din România ar fi jucat la pariuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2023

20 de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3 ar fi jucat la pariuri, ei fiind în acest moment în atenția Departamentului de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform gsp.ro, cei 20 de arbitri ar fi anchetați pentru încălcarea regulamentelor interne și internaționale în legătură cu pariurile.

ULTIMA ORĂ Ionel Arsene, seful CJ Neamț, condamnat la 6 ani și opt luni de închisoare cu executare CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ionel Arsene, seful CJ Neamț, condamnat la 6 ani și opt luni de închisoare cu executare

Informația prezentată vine la doar o zi distanță după ce Răzvan Burleanu, președintele FRF, a precizat într-o conferință de presă că Departamentul de Integritate din cadrul Federației anchetează mai multe cazuri ale unor persoane suspectate că ar paria pe meciuri din campionatul intern.

„Toate anchetele care au fost în desfășurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului.

Din păcate, nu vă putem împărtăși care sunt cazurile și în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităților statului, pentru că și resursele sunt cu totul altele”, spune Răzvan Burleanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
arbitri
fotbal
pariuri