Câți bani va primi David Popovici din partea MTS pentru rezultatele fantastice de la CE Înot Juniori

Câți bani va primi David Popovici din partea MTS pentru rezultatele fantastice de la CE Înot Juniori

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

scris 11 iul 2022

David Popovici a strălucit la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori de la Otopeni, cucerind nu mai puțin de cinci medalii. Desemnat cel mai bun sportiv prezent la competiție, românul va primi o sumă consistentă din partea Ministerului Tineretului și Sportului.

Delegația României a cucerit nouă medalii (5 de aur și 4 de argint) și a terminat pe locul trei în clasamentul pe medalii al Campionatelor Europene de înot pentru Juniori de la Otopeni, scrie Hotnews.ro.

VIDEO Ofsaidul va fi identificat cu mai multă precizie și mai rapid la WC 2022, grație inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI VIDEO Ofsaidul va fi identificat cu mai multă precizie și mai rapid la WC 2022, grație inteligenței artificiale

David Popovici va primi 87.000 de lei din partea MTS pentru cele cinci medalii câștigate la CE Înot Juniori

Conform Fanatik, pentru fiecare medalie de aur, MTS oferă 19.000 de lei, iar argintul este recompensat cu 11.000 de lei.

Pentru o medalie de bronz, MTS oferă 8.000 de lei.

Prin urmare, David Popovici, dublu campion mondial la seniori, va încasa 87.000 de lei din partea MTS pentru performanțele sale incredibile de la Otopeni.

Medaliile câștigate de România la CE Înot pentru juniori de la Otopeni:

  • 5 de aur - ștafeta masculină 4x100 m liber (David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu), David Popovici la 100 m liber, 200 m liber și 50 m liber, Vlad Stancu la 1.500 m liber
  • 4 de argint - ștafeta mixtă de 4x100 m liber (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca Aimee Diaconescu), Bianca Costea la 50 m liber și Vlad Stancu la 400 m liber și 800 m liber.

David Popovici și franțuzoaica Mary Ambree Moluh au fost desemnați cei mai buni sportivi de la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, pe baza unui punctaj întocmit pe baza celor mai bune performanțe înregistrate în competiție.

viewscnt
Afla mai multe despre
david popovici
mts