Twitter se pregătește să îl dea în judecată Elon Musk după ce miliardarul a decis să renunțe la preluarea companiei

Twitter se pregătește să îl dea în judecată Elon Musk după ce miliardarul a decis să renunțe la preluarea companiei
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 iul 2022
Twitter se pregătește să îl dea în judecată pe miliardarul Elon Musk, după ce acesta a decis să renunțe la preluarea companiei. În acest context, platforma de socializare a angajat o firmă de avocatură puternică pe segmentul fuziunilor, Wachtell, Lipton, Rosen & Katz LLP, potrivit surselor Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Twitter vrea să inițieze procesul la începutul acestei săptămâni.
DECIZIE Platformele de streaming vor plăti o taxă de 4% pe venituri. Cabliștii vor avea noi obligații în aranjarea programelor în grilă și noi condiții la must carry. Televiziunea publică poate întrerupe filmele cu reclame CITEȘTE ȘI DECIZIE Platformele de streaming vor plăti o taxă de 4% pe venituri. Cabliștii vor avea noi obligații în aranjarea programelor în grilă și noi condiții la must carry. Televiziunea publică poate întrerupe filmele cu reclame

Musk va fi reprezentat de Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP. Firma l-a apărat cu succes pe miliardar într-un litigiu legat de defăimare în 2019 și îl reprezintă într-un alt proces, în curs de desfășurare, intentat de acționari în legătură cu încercarea eșuată de a privatiza Tesla în 2018.

 
Conform acordului de achiziție de 95 de pagini depus la Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA, Musk va trebui să dovedească că Twitter a încălcat acordul inițial sau riscă să plătească 1 miliard de dolari.
viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk
proces