Dinamo - plan de reorganizare aprobat, cu promisiuni de plată 100% a datoriilor în 3 ani

Dinamo - plan de reorganizare aprobat, cu promisiuni de plată 100% a datoriilor în 3 ani
scris 22 nov 2021

Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare a clubului de fotbal Dinamo, reintrat în insolvență, acesta fiind previzionat cu plata în proporție de 100% a datoriilor către creditori în termen de 3 ani.

"Planul de reorganizare a fost aprobat de către judecător. Planul a fost previzionat pentru plata a sută la sută din datoriile către creditori, o să vedem acum în ce măsură acest lucru va fi posibil. Termenul de achitare este pe trei ani, iar tabelul de creanțe se ridică undeva la 7-8 milioane de euro", a declarat administratorul judiciar al FC Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, pentru Agerpres.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Conform regulamentelor privind monitorizarea financiară a cluburilor, 30 noiembrie este data limită la care Dinamo trebuie să prezinte documente care să ateste zero datorii către terți sau un plan de reorganizare aprobat de judecătorul sindic în dosarul de insolvență.

În vară, Dinamo 1948 SA a intrat, la propria cerere, în insolvență. Clubul a acumulat din nou datorii, după cinci ani în care a scăpat de acestea tot prin insolvență.

Un club în insolvență nu poate juca în cupele europene.

Cîțu ia în calcul o remaniere guvernamentală la începutul lunii iulie. Cinci miniștri, trei de la PNL și doi de la USR-PLUS, pe \ CITEȘTE ȘI Cîțu ia în calcul o remaniere guvernamentală la începutul lunii iulie. Cinci miniștri, trei de la PNL și doi de la USR-PLUS, pe "lista neagră" - surse

Datele de atunci indicau că Dinamo a acumulatdatorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro, la venituri de 16,3 milioane de lei și cheltuieli de peste 21 milioane de lei.

În datoriile clubului au intrat și sume către jucători care au câștigat litigii cu Dinamo.

viewscnt
Afla mai multe despre
dinamo
insolventa