Fost star al lui Real Madrid se mută în România

Fost star al lui Real Madrid se mută în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2022

Clubul de handbal Rapid București a transferat-o pe olandeza Estevana Polman la Rapid, aceasta urmând să vină în țară împreună cu partenerul ei, fostul jucător de fotbal de la Real Madrid, olandezul Rafael van Der Vaart.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El va sta la București în perioada în care jucătoarea va evolua pentru campioana României, arată Playsport.

Șase hoteluri din portofoliul Transilvania Investments pot fi închiriate în perioada următoare CITEȘTE ȘI Șase hoteluri din portofoliul Transilvania Investments pot fi închiriate în perioada următoare

„Fostul căpitan al lui Hamburger SV se va muta din liniștitul oraș danez Esbjerg în orașul cu două milioane de locuitori din România, București.  Atunci când Liga Națională se va încheia la sfârșitul lunii mai, Rafael van der Vaart va pleca din țara nordică și se va muta împreună cu Estavana și Jesslynn fiica celor doi, Jesslynn, la București”, anunță Bild.

Van der Vaart și-a făcut deja strategia pentru momentul în care el și familia lui vor ajunge pe plaiuri mioritice.

FOTO Un monopost de Formula 1 pe Transalpina, ajuns în mijlocul unei nunți CITEȘTE ȘI FOTO Un monopost de Formula 1 pe Transalpina, ajuns în mijlocul unei nunți

„La început, Estavana va sta la hotel. Dar, odată cu venirea verii, ne vom muta împreună în România. Aștept cu nerăbdare momentul în care vom locui din nou împreună, ca o familie”, a dezvăluit fostul fotbalist.

Cum a fost convinsă

Oficialii din Giulești au explicat care au fost punctele forte care au contribuit la reușita transferului handbalistei de 30 de ani.

„A fost destul de simplu! Aveam nevoie de o jucătoare pe poziția ei. Cum a decurs totul? Am vorbit cu Per Johansson, care este selecționerul Olandei. Apoi, am discutat la telefon cu impresara jucătoarei, iar în două zile am convins-o și Estavana a fost la București.

A făcut un singur antrenament înainte de debut, iar noi suntem foarte mulțumiți de modul în care a jucat împotriva lui Gyor. Așteptăm acum returul, Sala Polivalentă urmând să fie arhiplină”, a fost explicația lui Bogdan Vasiliu, pentru ProSport.

Berea - interzisă pe toate cele opt stadioane de la Cupa Mondială din Qatar CITEȘTE ȘI Berea - interzisă pe toate cele opt stadioane de la Cupa Mondială din Qatar

Polman a fost declarată în 2019 MVP-ul Campionatului Mondial de handbal feminin, unde Olanda a câștigat trofeul pus în joc.

A mai fost în Giulești

Rafael van der Vaart a mai fost la noi în țară în trecut, atunci când era fotbalist activ. A jucat și pe fostul Giulești, pe când se afla la Hamburg într-un meci împotriva Rapidului din optimile Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006. Atunci, fotbaliștii lui Răzvan Lucescu s-au impus cu 2-0 și s-au calificat după returul dramatic din Germania (2-3).

viewscnt
Afla mai multe despre
real madrid
estevana polman