Fostul campion mondial la Formula 1 Nico Rosberg și holdingul Exor al familiei Agnelli investesc în Treedom, o platformă online pentru plantarea copacilor în lume

Fostul campion mondial la Formula 1 Nico Rosberg și holdingul Exor al familiei Agnelli investesc în Treedom, o platformă online pentru plantarea copacilor în lume
scris 22 sep 2021

Fostul campion mondial de Formula 1 Nico Rosberg și Exor, holdingul familiei Agnelli, se numără printre noii investitori ai companiei italiene Treedom, o platformă de comerț electronic pe care clienții plătesc pentru plantarea copacilor în întreaga lum, transmite Reuters.

Compania, fondată la Florența în 2010, va primi investiții de 10 milioane de euro (12 milioane de dolari) pentru a-și dezvolta platforma digitală, pentru a lansa noi proiecte de plantare și pentru a deschide filiale la Paris și Amsterdam la sfârșitul acestui an, scrie News.ro.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Măsura vine înaintea Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice, cunoscută sub numele de COP26, care va avea loc la Glasgow,  în noiembrie,  și pe care Italia o găzduiește împreună cu Marea Britanie.

Grupul de investitori care susține compania este condus de administratorul italian de active Banca Generali, care a alocat 3 milioane de euro.

Banca comercială italiană DRV Capital și Exor vor injecta 2,7 milioane de euro, respectiv 250.000 de euro.

Nivelul ridicat al prețurilor gazelor naturale s-ar putea menține în viitorul apropiat CITEȘTE ȘI Nivelul ridicat al prețurilor gazelor naturale s-ar putea menține în viitorul apropiat

Rosberg, împreună cu fotbalistul italian Giorgio Chiellini, Andrea Guerra, director la grupul de lux LVMH și alți investitori italieni, vor contribui cu sume mici, a spus compania.

Rosberg, care s-a retras din curse în 2016, la scurt timp după ce a devenit campion mondial, a investit deja în mai multe companii startup legate de sustenabilitate, inclusiv în Lilium, care dezvoltă avioane electrice mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
nico rosberg
exor