Fostul campion mondial la Formula 1 Nico Rosberg și holdingul Exor al familiei Agnelli investesc în Treedom, o platformă online pentru plantarea copacilor în lume

Fostul campion mondial la Formula 1 Nico Rosberg și holdingul Exor al familiei Agnelli investesc în Treedom, o platformă online pentru plantarea copacilor în lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2021

Fostul campion mondial de Formula 1 Nico Rosberg și Exor, holdingul familiei Agnelli, se numără printre noii investitori ai companiei italiene Treedom, o platformă de comerț electronic pe care clienții plătesc pentru plantarea copacilor în întreaga lum, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, fondată la Florența în 2010, va primi investiții de 10 milioane de euro (12 milioane de dolari) pentru a-și dezvolta platforma digitală, pentru a lansa noi proiecte de plantare și pentru a deschide filiale la Paris și Amsterdam la sfârșitul acestui an, scrie News.ro.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Măsura vine înaintea Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice, cunoscută sub numele de COP26, care va avea loc la Glasgow,  în noiembrie,  și pe care Italia o găzduiește împreună cu Marea Britanie.

Grupul de investitori care susține compania este condus de administratorul italian de active Banca Generali, care a alocat 3 milioane de euro.

Banca comercială italiană DRV Capital și Exor vor injecta 2,7 milioane de euro, respectiv 250.000 de euro.

Nivelul ridicat al prețurilor gazelor naturale s-ar putea menține în viitorul apropiat CITEȘTE ȘI Nivelul ridicat al prețurilor gazelor naturale s-ar putea menține în viitorul apropiat

Rosberg, împreună cu fotbalistul italian Giorgio Chiellini, Andrea Guerra, director la grupul de lux LVMH și alți investitori italieni, vor contribui cu sume mici, a spus compania.

Rosberg, care s-a retras din curse în 2016, la scurt timp după ce a devenit campion mondial, a investit deja în mai multe companii startup legate de sustenabilitate, inclusiv în Lilium, care dezvoltă avioane electrice mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
nico rosberg
exor